Allview a lansat noul model V5 al gamei Viper

Posted by

Compania Allview nu a incetat sa-si surprinda clientii avand in vedere ca in urma cu putin timp a lansat noul model V5 al gamei Viper, model ce le va oferi tuturor utilizatorilor o experienta Android optimizata si avand, desigur, un pret accesibil pentru toate buzunarele. Mai exact noul model are parte de Android 10 Go si 2 GB RAM, drept pentru care va avea parte de o viteza sporita, dar si de performanta mult imbunatatita.

De asemenea noul smartphone detine si un generos display de tip IPS si cu o dimensiune de 6,26 inch,si totodata are parte si de design-ul water-drop, dar si de conexiune 4G pentru accesul la internet din orice colt al lumii. Iar fotografiile de tip portret cu efect Bokeh nu vor mai fi o problema avand in vedere sistemul Dual Camera integrat. Sa nu uitam totusi ca una dintre caracteristicile de baza se refera la rularea fluida pe care o are sistemul de operare, iar aici intervine Android 10 Go Edition menit sa ofere rapiditate, stabilitate si optimizare.

Bineinteles aplicatiile acestuia necesita un spatiu cu 50% mai mic fata de celelalte si in schimb iti ofera un randament optim in ceea ce reprezinta raportul configuratie hardware si consum de date mobile redus, astfel incat sa aveti o experienta de utilizare mult mai buna. Desigul noului model Viper V5 este modern, placut, ergonomic si are parte de margini rotunjite pentru un plus de confort, dar si un control ceva mai rapid asupra acestui telefon inteligent.

In partea din spate a telefonului este pozitionat intr-un mod intuitiv si senzorul de amprenta. Cat despre ecranul IPS, acesta are o diagonala de 6,26 inch si permite o capacitate maxima de vizualizare, datorita design-ului water-drop. Nuanta smartphone-ului este Ocean Blue fiind accentuata de efectul gradient, acesta denotand stralucire si punand in evidenta liniile fine ale telefonului conferindu-i astfel un strop de eleganta si rafinament.

Smartphone-ul Viper V5 are parte de o baterie cu o capacitate de circa 3850 mAh oferindu-va astfel o autonomie de pana la 1000 minute in convorbire. Acest device este disponibil la precomanda pe site-ul celor de la Allview la un pret de 599 lei. Cu mentiunea ca daca veti face o precomanda in perioada 23 – 30 martie 2021 veti avea parte de o reducere de 200 lei, iar pretul smartphone-ului Allview Viper V5 va fi de doar 399 lei. Cei care isi doresc mai multe informatii despre acest nou device le pot gasi chiar aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *