Allview aduce inovația în lumea televizoarelor cu tehnologia Mini LED

Posted by

Noua serie de televizoare Allview iPlay Mini LED, seria 8000, promite să revoluționeze experiența vizuală a utilizatorilor. Cu o claritate și o luminozitate sporită, aceste televizoare oferă un contrast superior și o paletă de culori redate în forma lor cea mai pură. Imaginea este îmbogățită de puterea transformatoare a luminii, oferind astfel o simfonie de culori care îmbie privirea.

Lucian Peticilă, CEO-ul Visual Fan, a subliniat angajamentul Allview de a oferi consumatorilor produse de top, care integrează tehnologii premium. „Mini LED stabilește un nou standard în industrie, fiind soluția de afișare esențială pentru cea mai bună experiență de home theater”, a declarat Peticilă.

Performanță și eficiență într-un singur pachet

Televizoarele Allview iPlay Mini LED nu impresionează doar prin calitatea imaginii, ci și prin performanța lor. Cu aproximativ 3500 de mini LED-uri, acestea oferă o strălucire mai mare, un negru mai profund și o gamă extinsă de culori. Adăugând la aceasta un procesor avansat quad core, televizoarele asigură o procesare rapidă și eficientă a intrărilor utilizatorului.

Experiența cinematică este completată de tehnologia Dolby Audio, care asigură o calitate superioară a sunetului. Iar cu sistemul de operare Vidaa, utilizatorii beneficiază de o interfață prietenoasă și personalizabilă, cu acces la o varietate de aplicații și servicii de streaming populare.

Ofertă specială pentru fanii Allview

Pentru cei interesați să achiziționeze tehnologia de vârf, televizorul Allview iPlay 8000 Mini LED cu diagonală de 65” este disponibil la prețul de 6.999 lei pe site-ul oficial al companiei. Și ca oferta să fie și mai tentantă, până pe 5 septembrie, la achiziționarea acestui televizor, clienții vor primi cadou un laptop Allbook i (Free DOS).

Pentru mai multe detalii despre produs și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți Allview, vizitați site-ul oficial sau urmăriți paginile de Facebook, YouTube și Instagram ale companiei.

Descoperiți lumea inovatoare a tehnologiei cu Allview și bucurați-vă de o experiență vizuală și auditivă de excepție!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *