Descoperă noul model EQV de la Mercedes – EQ, la Auto Schunn

Posted by

Dacă te gândești la confort, la spațiu și la un model creat anume pentru siguranța ta, atunci noul EQV de la Mercedes trebuie să fie prima ta alegere.

Modelul EQV este primul MPV total electric de tip premium care se mândrește cu celebra siglă Mercedes, proiectat cu un ecosistem inteligent si tehnologii cloud pentru o mobilitate desăvârșită. Acum Mercedes România îți oferă ocazia să încerci acest autovehicul electric de tip Van, abia lansat pe piața românească. Mercedes EQV anunță un consum combinat de energie (în regim mixt) de 26,1-26,2 kWh/100 km și emisii zero de CO2.

Ai acum ocazia să testezi în drive test versalititatea și calitățile acestui autovehicul electric, bucurându-te de beneficiile și avantajele unui model destinat familiilor sau călătoriilor de business. Bateria cu capacitate utilă de 90khW are o durată medie de încărcare de 45 minute, pentru o autonomie electrică de 355- 357 km în regim mixt. Vehiculul este dotat cu propriul cablu de încărcare lung de 5m.

Deși un autovehicul de dimensiuni mari, modelul EQV este ușor de condus, iar navigația intuitivă îți calculează traseele în mod inteligent, optimizând perfect distanțele până la stațiile de încărcare.

Gândit pentru o autonomie superioară, modelul EQV oferă o serie de moduri de condus: Sport, Confort, Modul Eco (setat by default la pornirea autovehiculului) și Maxim Range. Tot ce trebuie să faci este să le selectezi la bord.

Design ultramodern și elemente caracteristice EQ

Fiecare element decorativ de design destinat autovehiculelor Mercedes-EQ oferă stil și se adaptează personalității clientului. Marca distinctivă, culoarea neagră a grilei montate pe radiator și steaua –logo Mercedes– demonstrează apartenența la minunata familie de autovehicule menite să încânte. Pachetul special AVANTGARDE înseamnă echipare cu design sofisticat, roți din aliaj și dotări de top la nivelul tehnologiei inteligente EQ.

Interiorul modern, caracteristic autovehiculelor din gama EQ, este adaptat ergonomic, cu atenție la calitatea și confortul oferit călătorilor. Designul interior sofisticat cu elemente de decor specifice Mercedes și accente roz aurii este subliniat de materialul elegant al tapițeriei și dotările premium.

Autovehiculul model EQV este prevăzut cu trapă culisantă panoramică. Lumina care pătrunde generos în habitaclu datorită suprafețelor vitrate oferă o experiență de condus deosebită. Acționarea electrică a trapei dă posibilitatea unei ventilații suplimentare. Acest model încăpător este perfect pentru familii numeroase dar și pentru deplasări în scopuri de business, turism de grup și afaceri. Suspensia pneumatică AIRMATIC are rolul de a adapta trenul de rulare în concordanță cu suprafața. Amortizarea se reglează separat pentru fiecare roată în parte, ținând cont de condițiile de drum și de starea carosabilului, pentru un confort sporit.

Sistemul de sunet Surround Burmester este conceput să asigure o sonorizare de excepție cu ajutorul sistemului de amplificare și cele 15 difuzoare perfect sincronizate. Audio sistemul cu bass reflex si tehnologie surround pe canale multiple este construit special pentru a oferi confort și stare de bine în timpul condusului.

Fiind un autovehicul de tip VAN, modelul EQV de la Mercedes transformă bancheta din al doilea rând într-un pat comod pentru pauze sau odihna de noapte. Această extensie special concepută formează o suprafață de relaxare lungă de aproape 2m, iar sticla fumurie a geamurilor ascunde privirilor interiorul vehiculului, pentru mai multă intimitate.

Pentru o încărcare și descărcare simplă, cu o apăsare de buton, hayonul EASY PACK acționează rapid și practic. Folosești tasta cheii sau apeși mânerul de deblocare iar interiorul e acum la dispoziția ta. Lumina din cockpit este îmbogățită de iluminatul ambiental indirect, cu trei nuanțe distincte – solar, polar sau neutru. Tehnologia de ultimă oră ajută la reglarea unei atmosfere cât mai agreabile, pentru atenuarea diferențelor de luminozitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *