Este 1&1 IONOS cel mai bun serviciu de gazduire web de pe piata?

Posted by

In Europa, la fel ca si in alte locuri din lume, asistam la o concurenta dura intre furnizorii de solutii Internet. Rivalitatile sunt bazate nu doar pe calitatea si fiabilitatea prestatiilor oferite ci si pe alti parametri. Este 1&1 IONOS cel mai bun serviciu de gazduire web de pe piata? Vom descoperi in cele ce urmeaza.

Un lider pe piata. Cum recunoastem un produs eficient pe piata? Printre unii indicatori precum calitate, exista si reputatia companiei de luat in considerare. 1&1 IONOS a reusit sa isi faca un nume in cele trei decenii de experienta. Acest furnizor de servicii de gazduire web mizeaza pe protectia datelor clientilor sai in datacenters georedundante certificate ISO 27 001 si pe transparenta ofertelor sale. De notat este faptul ca este in egala masura locul perfect pentru a cumpara si pentru a depune un nume de domeniu.

Nu putem spune ca este 100% cel mai bun serviciu de gazduire web de pe piata deoarece pe langa cele 8 milioane de contracte cu clienti din intreaga lume si cele 90 000 de servere in functiune trebuie sa luam in considerarea si alte lucruri.

Hostinger si PlanetHoster se afla in fruntea clasamentului. Doua platforme ne-au retinut in special atentia. Si nu doar noua deoarece este vorba de doi din cei mai buni furnizori de gazduire web, pe langa 1&1 IONOS. Hostinger dispune de 29 de milioane de clienti, adica de 3 ori mai mult decat 1&1 IONOS. In termeni de prestatie, Hostinger se distinge printr-o securitate optima, o viteza satisfacatoare si resurse nelimitate.

Ofertele propuse variaza in functie de marimea proiectelor si a mijloacelor de care dispun de clienti. Exista, printre altele, un plan de gazduire premium si cel din categoria Business. Costurile nu sunt mari, cel mai scump este 3,45 euro.

Datorita celor 15 ani de experienta, PlanetHoster se pozitioneaza dret cea mai economica solutie in ceea ce priveste gazduirea web. Ofertele sunt diversificate in ceea ce priveste gazduirea partajata, Cloud si VPS. Compania dispune de doar 60 000 de clienti. Insa, a reusit sa isi construiasca o reputatie excelenta. O echipa este la dispozitia clientilor pentru a raspunde in cel mai scurt timp preocuparilor acestora.

Pe langa eficienta suportului clienti, PlanetHoster se foloseste de tehnologii de varf pentru a asigura performanta pentru clientii sai. Regasim un sistem de salvare a datelor care pastreaza datele in cazul unei probleme timp de 20 de zile. Furnizorul benficiaza de propria sa infrastructura, atat la nivel de servere cat si la nivel de retea internet.

Raspunsul la intrebarea este 1&1 IONOS cel mai bun furnizor de servicii de gazduire web de pe piata ? este Nu deoarece exista alti furnizori, precum cei amintiti mai sus care ii depasesc in anumite privinte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *