Intr-un studio de videochat din Bucuresti, temperaturile sunt inalte numai la figurat, pe perioada verii!

Posted by

Intr-una din cele mai calde veri ale ultimilor ani, conditiile de lucru devin un criteriu esential, de care fiecare persoana dornica sa inceapa o colaborare incepe sa tina cont. Intr-adevar, pe cod portocaliu sau rosu de canicula, nimeni nu doreste sa lucreze in birouri supraaglomerate, in cladiri invechite, lipsite de aer conditionat, sau sub cerul liber.

Fetele care au ales sa isi desfasoare activitatea intr-un studio videochat Bucuresti ca www.studio20.ro nu se confrunta cu astfel de probleme, ci se bucura, indiferent de vremea de afara, de toate beneficiile alegerilor inspirate pe care le-au facut in cariera.

Conditiile de lucru oferite de un studio videochat Bucuresti

Fiecare locatie este amenajata cu grija, astfel incat sa indeplineasca doua obiective esentiale: pe de o parte, sa permita implinirea celor mai frecvente fantezii ale membrilor site-urilor pentru adulti, iar pe de alta parte sa le asigure modelelor tot confortul necesar.

Studio20 Unirii este unul dintre cele mai mari din lume, cu adresa pe strada Nerva Traian, nr. 3, etaj 5, in cladirea de birouri City Business Center. La dispozitia fetelor se afla o suprafata de peste 1 500 de metri patrati, care imbina 35 de camere de lucru, decorate tematic, cu spatii destinate relaxarii si socializarii: cafenea, bucatarie, jacuzzi, zone de make-up, de masaj si de fitness.

Un alt studio de videochat din Bucuresti situat intr-o cladire moderna de birouri din zona centrala a orasului este Studio20 Victoriei, cu adresa pe Calea Victoriei, 155, tronson 7, la primul etaj al cladirii Victoria Business Center. Suprafata de 700 de metri patrati se intinde pe doua tronsoane diferite ale cladirii, unul cu vedere chiar spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti. Camerele spatioase, cu o suprafata medie de 25 de metri patrati fiecare, sunt inzestrate cu cea mai buna aparatura si decorate personalizat. Astfel, fetele au toate conditiile necesare pentru a se simti bine si, in acelasi timp, pentru a reusi sa genereze incasari consistente.

Castigurile obtinute intr-un studio videochat Bucuresti

Viata buna nu inceteaza in momentul in care fetele termina programul de lucru si ies in afara studioului, ci dimpotriva! Sumele mari de bani pe care le castiga le permit sa locuiasca oriunde doresc si, periodic, sa isi petreaca vacanta in destinatii exotice.

Inca din primele trei luni de lucru, ele au parte de un castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna. In acest scop, e suficient sa urmeze procedurile de formare si sfaturile echipei de suport, sa lucreze minimum 90 de ore intr-o perioada si sa fie prezente la cursurile de limba engleza.

Ulterior, ajung la un nivel superior al castigurilor, primind atat comisionul de baza in valoare de 50% din castigurile generate pe site, cat si diferite bonusuri acordate pentru comportament online perfect, pentru un anumit numar de ore lucrate sau de castiguri generate, precum si pentru fidelitate fata de companie.

Astfel, munca intr-un studio de videochat din Bucuresti iti permite sa lucrezi si sa locuiesti in conditii de lux si sa ai parte de tot rasfatul la care ai visat vreodata!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.