Videochat-ul, o sansa poate nesperata de a-ti indeplini toate visurile!

Posted by

Cand ai 18 sau 20 de ani si nu ai avut sansa de te naste intr-o familie bogata, viata poate sa para foarte grea. Joburile disponibile la aceasta varsta sunt de regula prost platite, iar in aceste conditii devine greu sa te intretii in timpul facultatii. Despre implinirea unor visuri si dorinte personale aproape ca nu mai poate fi vorba.

Exista insa si variante care iti permit sa iesi cu bine dintr-o astfel de situatie si sa iti schimbi viata mai repede decat ai fi crezut ca este posibil. Cea mai de succes cale este reprezentata de o cariera in videochat la Studio-20.ro, care se adreseaza exact fetelor tinere, aflate la inceput de drum. Iata care sunt avantajele de care poti sa ai parte, daca alegi aceasta cale!

Legalitate, transparenta si corectitudine

Daca alegi sa urmezi o cariera de model pe acele site-uri videochat, trebuie sa stii ca vei desfasura o activitate legala si vei beneficia de aceleasi drepturi pe care le au angajatii din orice alte domenii economice. Ca o dovada a acestui fapt, inca din prima de zi lucru vei semna un contract de artist-interpret, in care sunt trecute drepturile si obligatiile fiecarei parti.

De asemenea, de fiecare data cand vei fi platita – adica la un interval de doua saptamani – vei primi un act aditional in care sunt trecute toate informatiile necesare, de la taxele si impozitele percepute, conform legii, de catre stat, pana la suma finala care iti este virata in cont. Astfel, poti fi mereu sigura ca totul este in regula si ca esti tratata cu maxima corectitudine.

videochat

Cea mai buna pregatire

Nimeni nu s-a nascut invatat, astfel ca este normal ca, atunci cand te afli la inceput, sa ai parte de ajutor. Tocmai de aceea, in primele zile de lucru intr-un studio de videochat la dispozitia ta se afla un trainer cu experienta in domeniu, care te invata toate aspectele teoretice si practice ale activitatii pe care urmeaza sa o desfasori.

De asemenea, beneficiezi de cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj. Acestea iti vor spori atat puterea de seductie, cat si abilitatile de conversatie si, prin urmare, vei deveni capabila sa cuceresti tot mai multi membri ai site-urilor de videochat.

Sansa de a obtine castiguri impresionante

In primele trei luni de activitate, fiecare model care lucreaza intr-un studio de videochat primeste un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele pe care le realizeaza in acest interval pe site-uri. In paralel, in perioada de inceput, fetele sunt ajutate financiar sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj.

Apoi, fiecare model are sansa de a beneficia de un sistem bine gandit de bonusuri cumulative. Astfel, pe langa comisionul de baza de 50%, ele vor primi bonusuri pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui anumit prag de venituri sau pentru fidelitate fata de studio. Dupa 6 luni petrecute in echipa, exista inclusiv posibilitatea de a accesa credite direct de la firma, fara intermediul vreunei banci, in conditii deosebit de avantajoase.

Datorita tuturor acestor moduri in care esti ajutata, o cariera in videochat iti va permite sa iti indeplinesti visurile mai repede decat ai fi crezut ca este posibil!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *