Dobânzi record pentru donatorii de sânge: Descoperă oferta specială a noii serii Fidelis!

Posted by

O nouă serie de titluri de stat Fidelis a fost lansată, iar așa cum ne așteptam, dobânzile la RON au început să scadă ușor. Cu toate acestea, avem dobânzi atractive la EURO, pentru prima dată în istoria Fidelis.

Și mai avem o veste surprinzătoare: donatorii de sânge primesc dobânzi mai mari pentru titlurile de stat pe 1 an în RON. Ministerul Finanțelor se alătură campaniei „România are sânge de rocker”, organizată de Morning Glory și Rock FM, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină București. Prima ediție a Programului de titluri de stat FIDELIS din 2023 se va desfășura între 27 martie și 10 aprilie.

O tranșă specială dedicată donatorilor de sânge va oferi titluri de stat în lei cu scadența la un an și o dobândă de 7,7%, cea mai mare din această ediție. Un alt avantaj pentru donatori este reducerea pragului minim de subscriere de la 5.000 lei la 500 lei. Condițiile avantajoase se aplică persoanelor care pot dovedi că au donat sânge începând cu 30 septembrie 2022.

Pe lângă oferta specială pentru donatori, ediția FIDELIS care începe pe 27 martie va include și tranșele obișnuite: titluri de stat în lei cu scadențe de 1 an și 3 ani și dobânzi anuale de 6,70% și 7,35%, precum și titluri de stat în euro cu scadențe de 1 an și 5 ani și dobânzi anuale de 3,70% și 5,80%.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *