Masini din Germania prin leasing? Cum e posibil?

Posted by

In ciuda faptului ca leasingul financiar este o optiune deja cunoscuta de cei mai multi oameni si la care au apelat de-a lungul timpului atat persoane juridice cat si persoane fizice pentru cumpararea unui autovehicul nou, nu toata lumea stie care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru obtinere unei astfel de finantari. In acest articol vom explica detaliat ce inseamana achizitionarea unei masini din Germania prin intermediul unui leasing financiar,

Atat oamenii care au mai incercat aceasta practica, cat si cei pentru care este ceva cu totul nou, apeleaza cu incredere la leasingul financiar. In cele mai multe cazuri banii sunt un factor decisiv pentru alegerea masinii potrivite, asa ca din ce in ce mai multi clienti se bucura de beneficiile oferite de serviciile de leasing financiar.

Cum poti sa achizitionezi o masina din Germania?

Pentru a comanda un autovehicul din Germania trebuie sa urmezi cativa pasi simpli!

Alegerea unei anumite masini din Germania este una dintre practicile cele mai intalnite la romani. De aceasta operatiune se poate ocupa atat fiecare persoana individual, cat si firma de leasing careia i se adreseaza. In situatia in care o persoana alege sa apeleze la o firma de leasing, lucrurile devin mult mai usoare.

Exista forme de leasing auto care pot sa asigure clientului transportul masinii din Germania, pana in Romania. Acest lucru se datoreaza parteneriatelor cu diferiti dealeri si reprezinta un real avantaj pentru cumparatori. Astfel dealerul este cel care are puterea sa rezerve masina, sa o achizitioneze si in cele din urma sa o aduca clientului in tara. Atata timp cat societatea de leasing achita factura dealer-ului auto, livrarea autovehiculului dorit de catre client se va realiza numai decat!

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a achizitiona o masina din strainatate?

Toata aceasta procedura nu este deloc una complicata si poate fi explicate foarte usor! In primul rand clientul trebuie sa achite un avans dealerului auto, pentru masina mult visata, urmand apoi sa astepte aprobarea finala. Dupa aceasta, suma de bani depusa anterior se vireaza in contul societatii de leasing , astfel avansul pentru vehicul completandu-se.

Este obligatoriu pentru fiecare client in parte sa ofere firmei responsabile pentru asigurarea finantarii, toate documentele financiare, juridice si actele de leasing deja completate si semnate.

Pentru mai multe informatii poti face click pe site-ul leasingauto.ro

Imediat dupa ce dealer-ul auto ii prezinta clientului factura care atesta rezervarea sau analiza pentru masina dorita de acesta, se va trece la urmatoarea etapa: aprobarea finala a dosarului de leasing financiar. Urmeaza apoi ca masina sa ajunga in Romania, moment in care va fi posibila semnarea contractului de finantare. Ultimul pas este programarea la RAR, pentru obtinerea numerelor de inmatriculare temporare, proces care va dura numai cateva ore. Click pe site-ul leasingauto.ro ca sa citesti mai multe pe marginea acestui subiect.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *