Un pas mare către modernizarea și sustenabilitatea transportului public din Baia Mare

Posted by

Modernizarea transportului public prin tehnologia electrică a făcut un salt semnificativ. ATP Trucks Automobile, marcă de top în producția românească de vehicule de transport rutier și persoane, a făcut anunțul entuziasmant privind livrarea primului lot de 10 autobuze electrice ATP Bus în orașul Vișeu de Sus.

Momentul subliniază angajamentul solid al companiei către promovarea unei mobilități urbane curate și sustenabile. „Am îndeplinit promisiunea noastră și mergem chiar mai departe. Este un angajament serios către inovație și dezvoltare durabilă,” a declarat Mircea CIRȚ, președintele ATP Group.

Orașul Vișeu de Sus a primit cu brațele deschise această inovație, subliniind avantajele multiple pe care le aduce acest gen de transport pentru economia locală și națională. „Vișeu de Sus devine primul oraș din județul Maramureș cu transport în comun 100% electric,” a afirmat Vasile Coman, primarul orașului.

Avantaje Importante ale Autobuzelor Electrice

Nu doar că tehnologia electrică este o alternativă mai curată la combustibilii fosili, dar aduce și alte beneficii evidente. Cu zero emisii poluante, autobuzele electrice ATP Bus contribuie la ameliorarea calității aerului în mediul urban și reduc nivelul de zgomot în orașe.

În plus, datorită echipării cu tehnologii de ultimă generație, călătorii vor beneficia de o experiență în transportul public modernă și confortabilă. Siguranța și conectivitatea sunt pe primul plan, asigurând o călătorie plăcută atât pentru șoferi, cât și pentru pasageri.

CEO-ul ATP Group, Lucian Varga, subliniază angajamentul companiei în modernizarea transportului urban: „Ne mândrim cu această evoluție și suntem entuziasmați pentru proiectele viitoare.”

Doriți să aflați mai multe despre autobuzele electrice ATP Bus? Informații detaliate pot fi găsite aici.

Despre ATP Trucks Automobile

Cu o tradiție începând din 1995, ATP Group a evoluat continuu, având în prezent multiple linii de business, de la producția de camioane și autobuze electrice la distribuția de mărci auto de renume. Focusul pe inovație și sustenabilitate a plasat grupul în topul producătorilor români de autovehicule.

Pentru orice alte informații sau detalii, Alexandra Moldovan de la ATP Group este disponibilă pentru contact la alexandra.moldovan@atp-exodus.com sau la numărul de telefon 0731818097.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *