Cand lucrurile se complica gaseste solutia potrivita

Posted by

Daca vreodata am avut impresia ca si cele mai complexe lucruri isi vor gasi solutia perfecta, ei bine pot spune ca pe jumatate aproape m-am inselat. Poate ca da pentru unele dintre problemele noastre exista o rezolvare, dar care necesita de foarte multe ori timpul nostru, rabdarea si iesirea din zona de confort.

Altele insa, oricat de mult ne-am dori nu am putea sa le rezolvam de unii singuri. Iar aici tin sa amintesc despre cele mai dureroase intamplari din viata unui om, si anume ruptua in familii. Chiar daca pentru unuii dintre noi un divort nu pare chiar atat de dureros, din nefericire el inca poate lasa rani adanci si urme o buna perioada de timp.

Si asta mai ales cand de voie, de nevoie trebuie sa apelezi si la un avocat divort care sa se ocupe de toate acele lucruri, pe care voi ca si cuplu/familie nu ati reusit sa le rezolvati. Poate ca daca am avea suficient timp la dispozitie, incat sa putem sa depasim sau sa analizam toate acele chestiuni care au dus la respectiva ruptura, cu siguranta veti descoperi detalii pe care nu le-ati tratat ca atare si nici nu le-ati luat in seama.

Se poate spune ca unii inca mai traiesc de multe ori cu capul in nori, dar asta nu este o scuza pentru a te putea sustrage de la o astfel de chestiune importanta. Si cu toate astea se pare ca destul de multe persoane nu au maturitatea suficient de dezvoltata in asa fel incat sa trateze lucrurile cat mai constient si sa isi asume ce se intampla in viata si cu viata lor. De altfel nimeni nu iti poate impune anumite lucruri, cu atat mai mult daca vorbim despre ruptura, despre divort si despre asumarea tuturor acelor lucruri care ne cam dau batai de cap intr-o astfel de problema ce se rezuma la divort.

Da, nu este placut pentru nimeni sa treaca prin asa ceva si nu este palcut mai ales atunci cand in respectiva familie exista si minori. Probabil ca aceasta poate fi considerata una dintre cele mai dificile parti. Mai ales acel moment in care trebuie sa le explici micutilor ce se intampla in familia lor, ce se intampla cu parintii, sau daca acei minori vor fi despariti, iar fiecare parinte isi va lua partea.

In alta ordine de idei daca stam sa ne gandim la o astfel de scena dureroasa poate ca am privi astfel de despartiti si de divorturi, intr-un mod mai special. Si asta pentru ca genul acesta de partaje in care se includ si copiii nu sunt deloc placute, iar uneori durerea acestora este inimaginabila.

Uneori te vei gandi daca nu cumva toate aceste chestiuni se pot termina si altfel, mai ales ca toata lumea isi doreste binele, isi doreste tot ce este mai bun. Cine stie poate ca intr-un anumit interval de timp vom intelege lucrurile in profunzimea lor si vom incerca pe cat posibil sa nu mai gresim in astfel de intamplari nefericite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *