Fast and Fixed – mai putine implanturi si griji, mai multa siguranta!

Posted by

Daca ideea de implanturi dentare te cam sperie si iti faci griji pentru consecintele tratamentului, afla ca toate aceste temeri sunt nefondate. Progresul stiintei aduce un suflu nou si in acest domeniu, rata de succes a tratamentelor cu implanturi fiind in prezent de peste 95%. Acest procent remarcabil de cazuri rezolvate cu rezultate exceptionale sustine perfect ideea ca implanturile sunt solutia ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Mai mult decat atat, tehnicile inovative dezvoltate pe baza studiilor de caz de pe parcursul a 20 de ani de cercetare au dus la lansarea unui sistem de restaurare dentara ce foloseste un numar mult mai mic de implanturi, decat in cazurile clasice. Sistemul Fast and Fixed, caci despre acesta este vorba, disponibil si la www.dentalexcellence.ro, reprezinta un pas urias pentru implantologia moderna.

Procedura minim invaziva

Acest sistem vine cu numeroase noutati, oferind posibilitatea pacientilor care doresc inserarea unui numar cat mai mic de implanturi, sa apeleze la acest tratament. Astfel, daca prin metoda traditionala se utilizau intre 8 si 10 implanturi pe fiecare arcada, prin sistemul Fast & Fixed se utilizeaza doar 4 implanturi in mandibula sau 6 in maxilar, pentru o restaurare dentara completa. In situatia in care ai ramas fara dinti, iar acum te-ai hotarat sa faci o schimbare si sa iti redai libertatea de a te bucura de viata si de o sanatate clar imbunatatita, consulta medicul specialist in vederea aplicarii tratamentului cu implanturi Fast and Fixed.

Aceasta procedura, considerata minim invaziva pentru pacient, foloseste optim osul de sustinere a dintilor, nemaifiind necesara aditia osoasa. Se evita, astfel, procedurile suplimentare de aditie si sinus lift, veste imbucuratoare pentru orice pacient care doreste o interventie eficienta si simplificata.

Design inovativ

Numarul redus de implanturi se datoreaza in primul rand designului inovativ al acestui sistem.

Implanturile dentare Fast and Fixed sunt mai lungi si au o structura diferita de cea clasica, spirele acestora asigurand cea mai buna stabilitate. De asemenea, modul de insertie este diferit, doua dintre implanturi integrandu-se in pozitie oblica, ceea ce le permite sa sustina fortele masticatorii mari care apar in zona dintilor laterali. Folosirea unui numar mai mic de implanturi inseamna si un numar cu mult mai mic de incizii decat in varianta clasica, elementele inovatoare aduse de acest sistem crescand eficienta implanturilor dentare.

Dinti ficsi in 24 de ore

Cel mai cunoscut sistem de inlocuire imediata a dintilor este dezvoltat de renumita firma germana Bredent, lider mondial, cu experienta de peste 40 de ani in acest domeniu. Sistemul Fast and Fixed cu implanturi de ultima generatie ofera pacientului posibilitatea de a avea dinti ficsi imediat, fara a mai fi nevoie sa astepte intre 6 si 10 luni, asa cum se intampla in tratamentul clasic. Lucrarea provizorie este atasata in aceeasi zi cu inserarea implanturilor, obtinand astfel un aspect estetic impecabil. Prin acest tratament vor fi imbunatatite masticatia, increderea in sine si sanatatea orala.

In urma vizitei la clinica, te vei intoarce acasa cu o dantura provizorie, fixa, cu ajutorul careia aspectul estetic nu va mai constitui o problema. Intr-o singura zi, te poti bucura de o dantura complet noua si un sistem performant de ultima generatie. Costurile sistemului Fast and Fixed sunt cu 50% mai mici decat ale sistemelor de implanturi traditionale, ceea ce reprezinta un alt avantaj major. Fa-ti o programare pentru consultatia de specialitate si afla daca esti compatibil cu acest tip de tratament!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *