Noul moto g31 este disponibil in Romania

Posted by

Daca pana acum v-am obisnuit cu noutatile aduse din partea celor de la Allview, de aceasta data vom discuta si aduce in prim-plan noutatile celor de la Motorola. Cum de altfel probabil deja ati auzit Motorola a lansat pe piata locala din Romania noul dispozitiv, moto g31, fiind unul dintre cei mai noi membrii ai familiei moto g.

De fapt si de drept acesta a fost lansat inca de la sfaritul anului trecut, mai exact in luna noiembrie alaturi de noua generatie de dispozitive moto g. Printre acestea amintim si de: moto g200 5G, moto g71 5G, moto g51 5G si moto g 41. De altfel noul dispozitiv moto g31 se poate achizitiona de la parteneri autorizati precum eMag, Digi si Vodafone.

Ce are special noul dispozitiv?

Noul telefon inteligent are parte de o tehnologie superioara de afisare, avand in vedere dotarile ecranului OLED Full HD+ de 6,4 inch, la care se mai adauga si un sistem triplu de camere, fiind versatil si cu o baterie de 5000 mAh. Prin intermediul ecranului de 6,4 inch vizionarea filmelor, a jocurilor sau pur si simplu utilizarea telefonului este transformata intr-o adevarata experienta cu mult mai clara si mai interactiva pentru cei care il utilizeaza.

De altfel, acest ecran are parte de peste 400 pixeli pe inch plus rezolutia Full HD+, ceea ce ii ofera un contrast nemaipomenit datorita tehnologiei OLED. Sistemul triplu de camere avansat iti ofera posibilitatea sa realizezi fotografii cu acest telefon chiar si in conditii de luminozitate scazuta si din aproape orice unghi, datorita senzorului de 50MP. Datorita tehnologiei Quad Pixel claritatea fotografiilor este mult mai buna.

Tot aici trebuie sa mai amintim si de camera dedicata Macro Vision care este destinata acelor prim-planuri extrem de detaliate si perfecte. Bateria de 5000 mAh are o durata de viata de aproximativ de 36 de ore cu o singura incarcare. Cat despre procesor acesta este octa-core rapid cu tehnologia HyperEngine Gaming si cu o viteza crescuta de 4G + LTE.

Iar spatiul de stocare este de 64/128 GB si de asemenea poate fi suplimentat cu pana la 1 TB utilizand slotul pentru card microSD. Noul dispozitiv moto g31 are parte de un design nou, cu un aspect curbat si disponibil in doua variante de culori unice: Mineral Grey si Baby Blue.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *