Două aspecte prin care cutiile de tort personalizate pot avea impact

Posted by

Fie că vorbim de cei care au firme de profil, fie că vorbim de cei care din pasiune au făcut un business, cert este că producția deserturilor este un domeniu delicios, la propriu. Când vezi torturile acelea delicioase, pare imposibil să nu te gândești la cât de bun va fi și la gust.

Pentru că experiența de acest tip să fie una completă, sunt necesare ambalaje atent alese, iar acestea pot fi cutii tort personalizate. Pot fi comandate de la Snick Ambalaje, cel care de altfel îți va pune mereu la dispoziție stoc de astfel de cutii – și nu numai de acest tip.


Cum pot cutiile de tort să facă diferența

Este timpul să acordăm atenția necesară ambalajelor. Fără să ne gândim că este o abordare superficială, din punct de vedere practic ambalajul este cel care face prima impresie. Este că și cum setează deja așteptările a ceea ce se va descoperi în interior.

Cutiile de tort pot face diferența. Acestea pot ruina experiența culinară sau dimpotrivă, o pot amplifica. Desigur că nu mai punem la socoteală faptul că aspectual și dimensional acestea trebuie să se potrivească cu tipul de tort din interior.

Stimulează simțurile

Sunt acum disponibile și cutii de tort cu print sugestiv, cu note vesele, colorate și cu mesajul clasic Happy Birthday. Sunt cutii care au o așa-zisă inserție transparentă care joacă rol de fereastră. Adică care permite să vizualizezi în interior și când observi măiestria cu care a fost creat un tort parcă îți și vine pofta de servit.

Mai apoi vorbim de cele cu aspect mai modest, însă abordând simplitatea nu am greșit niciodată. Cutiile de tort cu mâner, simple, albe sunt unele dintre cele mai căutate. Au și preț accesibil și sunt disponibile în diverse mărimi la Snick Ambalaje.

Ambalajele, arta de a vinde prin frumos

Pentru cei care încă nu s-au gândit la aspectele indirecte legate de ambalaje, se pare că este o întreagă poveste aici. Vorbim despre arta de a vinde frumos și mai apoi despre confirmarea că ceea ce clientul a ales este validat de rezultatul uimitor. Adică un client nu are regrete, este chiar o confirmare că atunci când primește tortul comandat că a ales bine de prima dată.

Cutiile de tort sunt la rândul lor variate pentru că avem produse pe măsură. Creativitatea cofetarilor depășește așteptările, așadar de ce tocmai la ambalare să stricăm surpriza?

Cât despre costuri, cumpărate cantitativ mai multe prețul este mai avantajos. În gama furnizorului Snick Ambalaje regăsim variante de cutii de tort disponibile la bax sau bulk și nu numai, în funcție de tipul de produs ales. Unele sunt aurii în interior, au forme fel de fel sau tip de închidere diferită – fie au clapetă, fie se deschid complet. De menționat că toate acestea sunt realizate din materiale biodegradabile. Costurile pot fi și mai avantajoase, mai ales dacă atingi valoarea minimă impusă pentru a putea aplica discounturi. În pagina oficială sunt notate acestea.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *