Cauți un barbershop în Craiova sau în Iași? Înseamnă că n-ai auzit de Stailer

Posted by

Acum că unele saloane de beauty au luat contact cu tehnologia și că este tot mai ușor să faci o programare oricând îți dorești, nu-ți mai rămâne decât să faci acea programare. Sună ironic, dar în anul curent încă există persoane care sună la saloane și așteaptă să se elibereze un loc pentru a putea beneficia de serviciul dorit. Nu este nimic greșit în această practică, însă după ceva timp devine obositor și deranjant să tot insiști cu telefoane în speranța că vei găsi un loc liber.

Din dorința de a elimina acest lucru și a face mai ușoară toată această căutare a luat naștere Stailer. O platformă unde sunt înscrise saloane de beauty, barbershop-uri și unde persoanele interesate de serviciile acestora se pot înscrie pentru a beneficia de un răsfăț binemeritat. Rare sunt acele momente într-o lume pusă doar pe fugă, dar atunci când există trebuie să se profite la maxim de acestea.

Platforma funcționează într-un mod relativ simplu. Îți faci un cont, selectezi serviciul dorit, orașul, data și ora la care vrei să mergi la salon și saloanele din orașul tău vor fi listate de îndată. În cazul în care cauți barbershop Craiova sau make-up Suceava, vei găsi instant opțiuni pe care le poți lua în considerare.

De ce este un plus pentru tine să te programezi cu ajutorul lui Stailer?

Stailer poate fi considerat un mini asistent care te poate îndruma atunci când ai nevoie să ajungi repede la un salon. Nu mai dai telefoane, nu mai alergi pentru a prinde o persoană și pentru a o întreba dacă are un loc liber și pentru tine. Simplu și ușor cu Stailer în ajutor!

Pentru că o astfel de platformă este ușor de accesat și de utilizat. Primești instant o listă cu saloanele din zona ta și poți să citești și recenzii reale ale unor clienți care au apelat în trecut la serviciile acelor saloane. Ai garanția că nu vei avea experiențe proaste dacă alegi locația respectivă. Vei merge pe încredere, pentru că și dezvoltatorii aplicației și-au dorit ca utilizatorii să fie convinși de personalul salonului și de faptul că vor avea parte doar de servicii de excepție.

De aplicația cu același nume ai auzit?

Aplicația Stailer poate fi descărcată de pe Google Play sau App Store în funcție de modelul telefonului. Poți să faci câte programări dorești acolo în mod gratuit, poți să citești articole și să te pui la curent cu tot ce este nou în lumea frumuseții și poți să afli când s-a mai deschis un nou salon.

Stailer este o platformă sigură unde toate programările tale vor fi salvate și respectate. Prețurile nu se vor schimba atunci când vei veni fizic la programare, așadar de ce să nu apelezi la Stailer ori de câte ori ai nevoie?! Poți să faci programări și pentru rude, prieteni sau cunoștințe, deci cu siguranță că vei găsi aplicația una foarte folositoare.

Este o cale foarte accesibilă prin care îți poți programa viitoarea vizită la salon oricând dorești, în funcție de orarul pe care îl ai. Îți poți seta aplicația să te avertizeze atunci când îți faci o programare și nu vrei să o ratezi. Un mic reminder nu strică niciodată și este binevenit întotdeauna, mai ales atunci când vine vorba de o programare la salon.

Date de contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *