Henry Cavill nu o sa-l mai joace pe Superman

Posted by

Superman este unul dintre filmele preferate atat ale multor copii cat si ale adultilor inca fascinati de supereroi. De-a lungul anilor regizori talentati au lucrat la producerea celor mai captivante lungmetraje “Superman” de care a ajuns sa se bucure intreaga lume. Astfel Superman a devenit un model de urmat pentru cei mici si un supererou care ii face pe adultii de azi sa isi aminteasca cu drag de perioada copilariei. Pentru cei pasionati, care vor sa afle mai multe despre intreaga istorie a filmelor Superman, stirea este si pe zambesc.ro.

Ce schimbare importanta au anuntat directorii studiourilor DC?

Tocmai pentru ca aceasta serie de filme este una dintre cele mai iubite de public, producatorii incearca sa adauge un plus de calitate cu fiecare noua abordare. Anul acesta a fost anuntata o schimbare importanta de catre directorii studiourilor DC: Henry Cavill nu il va mai juca pe Superman. Nu toti urmaritorii inraiti ai filmelor Superman au primit cu zambetul pe buze acest anunt, multi dintre ei fiind adevarati fani ai actorului britanic. 

Stirea este si pe zambesc.ro: Superman nu o sa mai fie interpretat de Henry Cavill

Henry Cavill a avut numeroase roluri de succes care i-au pus in evidenta talentul si l-au pozitionat printre cei mai populari actori cunoscuti de publicul din intreaga lume. Unele dintre cele mai importante personaje pe care le-a interpretat, dupa cum arata si publicatia Zambesc, au fost: Charles Brandon in “The Tudors” ( 2007-2010), personajul DC Superman in Universul Extins DC (2013-2022), Geralt in seria populara de pe Netflix “The Witcher” (2019-2023), dar si Sherlock Holmes in ambele filme Enola Holmes aparute in 2020 si 2022.  

Cum a fost facut marele anunt? 

La foarte putin timp  dupa ce Henry Cavill si-a anuntat intoarcerea in rolul lui Superman, situatia a luat o intorsatura diferita. Spre uimirea publicului, James Gunn, noul presedinte al studiourilor DC, a dat o veste socanta fanilor: pregateste un film care nu il va avea pe Henry in rolul principal.

Henry Cavill a jucat rolul lui Superman inca din 2013 si reprezinta o figura familiara pentru toti fanii fascinantei serii. In luna octombrie a acestui an cand Henry s-a retras din rolul pe care il avea in serialul “The Witcher” si a anuntat ca se va intoarce sa il joace pe Superman, spre incantarea fanilor de pretutindeni.  

Intr-un final acesta a revenit cu un mesaj pe contul sau de instagram in care clarifica intreaga situatie si in care le ura succes producatorilor de film. 

Noul film Superman cu scenariul scris de James Gunn va duce personajul intr-o directie diferita si se va concentra pe copilaria si adolescenta supereroului.  Fanii sunt nerabdatori sa descopere ce surprize pregatesc cei de la studiourile Dc si desi sunt convinsi ca vor fi multumiti de rezultat, totusi majoritatea regreta ca nu il vor mai vedea pe Henry Cavill pe marile ecrane. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *