Care sunt cele mai frumoase rase de caini?

Posted by

Cea mai grea parte pentru fiecare persoana care se decide sa isi cumpere un caine este sa reuseasca sa se decida asupra rasei pe care si-o doreste. Cei mai multi sunt in cautarea raselor mici, usor de ingrijit si care se adapteaza repede oricaror conditii. Cu toate acestea exista si oameni care locuiesc la casa si care pot oferi puiutilor pe care ii “adopta” o curte in care sa alerge in orice moment al zilei. In mare parte ei sunt cei care isi indreapta atentia catre rasele de caini mai mari, insa acest lucru nu reprezinta o regula. 

Inainte sa cumperi un catel, poti vedea poze cu caini pe rasedecaini.ro

Daca si tu te pregatesti sa primesti in casa ta un puiut de caine care sa se transforme incet intr-un membru al familiei si iti doresti sa afli care sunt considerate cele mai frumoase rase, atunci ai nimerit articolul perfect. 

Husky Siberian

Cainii Husky sunt foarte sociabili, obisnuind sa se imprieteneasca foarte usor cu toata lumea. Dupa ce vei cumpara un pui de Husky veti deveni imediat de nedespartit. Patrupezii care apartin acestei rasei sunt deosebit de iubitori, loiali, dar si jucausi. De asemenea, cainii Husky iubesc sa primeasca atentie din partea stapanilor si sunt mereu in cautare de noi activitati.

Husky este printre cele mai frumoase rase canine din lume, iar exemplarele acestia impresioneaza prin culoarea blanii, a ochilor, dar si prin inteligenta peste medie. 

Golden Retriever

Goldenul este un caine de talie medie, care reuseste intotdeauna sa-i inveseleasca pe stapanii sai prin energia debordanta. Acesta adora sa descopere noi jocuri si iubeste timpul pe care il petrece alaturi de cei mici, pe care ii trateaza cu rabdare si atentie. Inainte sa ai un Golden ca animal de companie trebuie sa stii ca acesta are nevoie de foarte multa atentie si iubire pentru a putea sa fie fericit.  De asemenea, patrupezii care apartin acestei rase sunt foarte sociabili, intelegandu-se bine chiar si cu pisicile. Cei care nu au vazut niciodata un Golden si sunt curiosi in legatura cu infatisarea acestuia, pot accesa poze cu caini pe rasedecaini.ro.

Saint Bernard 

Una dintre cele mai frumoase rase de caini este cu siguranta Saint Bernard. Acestia sunt denumiti si “gigantii blanzi” avand o dimensiune mare, care obisnuieste sa sperie trecatorii. Contrar aparentelor, Saint Bernarzii sunt niste animale sensibile, blande si care se ataseaza foarte usor de proprietarii lor. De altfel, acestia asigura si o protectie foarte buna si se imprietenesc usor cu cei mici. Totusi, Saint Bernarzii au nevoie de spatiu, motiv pentru care sunt recomandati persoanelor care dispun de o curte generoasa. 

Orice persoana care isi cumpara un caine va ajunge sa fie impresionata de felul in care acesta priveste lumea, de iubirea pe care e capabil sa o ofere neconditionat si de modul in care este dispus sa ii protejeze pe cei dragi indiferent de circumstante. Cu siguranta dupa ce te vei obisnui cu noul tau animal de companie vei invata sa te bucuri de lucrurile mici, de momentele distractive, dar si de prezenta celor dragi intr-un mod diferit decat o faceai pana ca patrupedul sa apara in viata ta. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *